Open Music Player- media palyer


Open Music Player este un player gratuit pentru Windows care poate reda fisiere audio, fisiere video, poate reda de pe CD-uri si chiar statii radio de pe internet.In plus, acesta permite vizualizarea sau descarcarea versurilor pentru fisierele audio.OMP poate reda formatele de fisiere MP3, OGG, AAC, FLAC, WAV, WMA si TTA.

In afara de caracteristicile mai sus mentionate, prin intermediul acestui player puteti vizualiza sau edita tag-uri, pentru a vizualiza tag-urile unui fisier sau editarea acestora, dati clik pe optiunea Edit, selectati Item Proprietes si puteti edita titlul melodiei, numele artistului, numele albumului, etc.

Open Music Player ofera butoane separate pentru adugarea fisierelor audio, video, descarcare versuri, statii radio si redarea de pe un CD, de asemenea, aceste optiuni sunt disponibile si optiunea View.

Alte caracteristici OMP:
    Acesta va permite sa creati liste de redare de la fisiere audio. Lista de redare pot fi salvata in format pls, SPL, m3u8, si m3u.
    Daca versurile nu sunt gasite de dowloader liric, atunci puteti adauga chiar si versuri manual si de a salvati in sectiunea de versuri.
    Ofera egalizator pentru a schimba un efecte audio.
    Vine cu 9 skin-uri diferite.

Ne citim si AICI.

home  Open Music Player

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s