LG G3 primeste upgrade la Android 5.0 Lollipop


Smartphone-ul LG G3 este primul smartphone din gama LG care va primi upgrade la noua versiune Android 5.0 Lollipop.Upgrade-ul la noua versiune Android pentru LG G3 va incepe in aceasta saptamana in polonia si va fi urmat de alte piete cheie in viitorul apropiat.LG Electronics va anunta ulterior un program de update pentru alte dispozitive mobile LG.

Smartphone-ul LG G3 vine cu un ecran de 5,5 inch cu o rezolutie de 2560 x 1440, procesor quad core Qualcomm Snapragon cu o frecventa de 2,5 GHz, 2 GB memorie RAM, camera foto principala de 13 megapixeli si camera frontala de 2.1 megapixeli.

LG G3 vine cu spatiu de stocare interna de 16 GB, expandabil de pana la 128 GB prin microSD, de asemena, dispune de Bluetooth, NFC, WiFi 802.11 a / b / g / n / ac, sustine 4G, 3G si 2G, baterie cu o capacitate de 3000 mAh si ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Noul sistem de operare Android 5.0 Lollipop ofera o serie de imbunatatiri, inclusiv un nou limbaj de design, cu adaos de adancime, umbre si animatii.De asemneea, noul sistem de notificari este imbunatatit, caracteristica de securitate este consolidata, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s