Evolio lanseaza smartphone-ul Neos


Evolio lanseaza noul smartphone dual-SIM Neos, acesta are un design minimalist, simplu si elegant, cu lateralele ecranului inguste si margini rotunjite. Aspectul glamour al smartphone-ului este oferit de alaturarea dintre carcasa mata si antireflex, cu textura anti-alunecare, si ecranul stralucitor. Telefon Evolio atrage atentia printr-un design elegant, o grosime de doar 7.9mm si o echipare hardware de ultima generatie.

Neos are un display cu luminozitate superioara de tip IPS One Glass Solution (OGS) Full Lamination de 4,5 inch, cu unghi de vizibilitate si cromatica superioare ecranelor IPS clasice.

Camera de 8MP cu autofocus si stabilizare electronica permite realizarea de fotografii exceptionale, fiind sustinuta si de programul de editare al fotografiilor, ce permite modificarea aspectului prin filtrare alb-negru, vintage, si altele, sau prin modificarea expunerii, claritatii, contrastului, umbrelor, tonalitatii, saturatiei si a altor elemente ale fotografiilor realizate.

Neos dispune de un procesor Broadcom de ultima generatie cu patru nuclee si consum de energie scazut. Bateria de 2000 mAh ofera o autonomie sporita, putând sustine pâna la 300 de ore de functionare in stand-by, si pâna la 12 ore de convorbiri. 
Noul smartphone Evolio este echipat cu receptor GPS de ultima generatie ce permite o foarte rapida si precisa localizare prin conectarea la doua sisteme de pozitionare prin satelit: GPS si GLONASS. Astfel, cu Neos navigarea GPS se poate face in conditii optime.

Evolio Neos are un pret de 579 lei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s