Orange lanseaza oferta PrePay pentru care merita sa dansezi


Clientii noi sau existenti Orange PrePay au parte de o noua oferta alaturi de personajele favorite. Astfel, pana pe 15 februarie, au sansa sa devina vedete la TV in spoturile PrePay, alaturi de Millidge si Doig si sa primeasca un bonus de 1000 MB internet pe mobil la viteze 4G. In plus, ei pot beneficia lunar de bonusuri de pana la 200 de minute sau SMS-uri nationale si internationale catre fix si 200 MB internet pe mobil.

Pentru a obtine bonusul de 1000 MB, clientii sunt invitati sa se filmeze in timp ce danseaza ca Millidge si Doig pe ritmurile Boop de Boop. Daca filmul este selectat de Orange ca fiind printre cele mai haioase, inregistarea va aparea in reclama TV Orange PrePay alaturi de personajele preferate. Ca sa participe in campanie, clientii trebuie sa intre pe www.orange.ro/danseaza si sa invete dansul Boop de Boop, urmarind tutorialul video. Apoi sunt invitati sa se filmeze in timp ce danseaza, singuri sau alaturi de familie ori prieteni si sa incarce inregistrarea video pe site. Dupa validarea acesteia, bonusul de 1000 MB este alocat in contul PrePay.

Activarea bonusului cu minute si internet, oferit tuturor clientilor PrePay, se face la numarul *100#, ramura Bonus sau din contul Orange, sectiunea Bonus unde pot alege bonus 200 de minute nationale si internationale catre fix sau SMS nationale si 200 MB internet pentru optiunile de minim 6 euro credit sau bonus 50 de minute nationale si internationale catre fix sau SMS nationale si 50 MB internet pentru optiunile de 5 euro credit.

“Noua campanie surprinde foarte bine spiritul clientilor Orange PrePay, intotdeauna in miscare, gata de actiune si distractie. Abia asteptam sa ii rasplatim pentru dansurile lor. Aceasta noua propunere vine bineinteles alaturi de o oferta atractiva cu mai multe beneficii, internet si minute nationale pentru optiunile din oferta curenta PrePay.” a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager Prepay in cadrul Orange Romania.

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: