Allview lanseaza doua tablete cu Windows 8.1


Allview a lansat doua tabletele Wi7 si Wi10N, cu sistemul de operare Windows 8.1.Tableta Wi7 este o tableta de doar 7” cu rezolutie 1024×600 pixeli, ce poate fi transportanta cu usurinta oriunde te vei duce. Fie ca o pui in geanta sau in bagajul de mana, ea te va insoti pretutindeni. Vei putea lucra atunci cand esti in delagatii sau cand te afli in tren si ai de rezolvat noile cerinte de la munca. Procesorul Intel® Atom™ Quad Core cu frecventa de 1,33 GHz care poate ajunge pâna la 1,83 GHz, solutia grafica Intel HD Graphics impreuna cu memoria RAM de 1 GB vor sustine toate activitatile zilnice care trebuie rezolvate la birou, acasa sau in deplasare. Subscriptia Office 365 Personal inclusa pentru un an de zile poate fi utilizata pe tableta Wi7, un PC si un telefon. Aceasta asigura cea mai recenta versiune a programelor Office si 1 TB de stocare online pe OneDrive. Astfel, fisierele sunt sincronizate pe toate dispozitivele, fiind usor de accesat si partajat.

Tableta hibrid Wi10N te va ajuta sa te adaptezi in functie de imprejurare pentru ca poate fi folosita in mai multe moduri, datorita tastaturii ce este inclusa in pachet. Intrebuinteaz-o ca pe o simpla tableta, usor de transportat si utilizat atunci cand te afli in calatorii, bucura-te  in confortul unei cafenele si ataseza-i tastatura inclusa in pachet sau efectiv foloseste tastatura ca suport pentru a te uita la video-uri relaxandu-te in pat! Mergi oriunde insotit de acest device hibrid si fa-te remarcat in orice situatie cu aceasta!

Wi10N, cu display de 10,1” si cu o rezolutie de 1280×800 px, este dotata cu un procesor Intel® Atom™ Quad Core cu frecventa de pâna la 1,83 GHz, un procesor grafic Intel HD Graphics si memorie RAM de 1 GB. Productivitatea este intregita de tastatura cu touchpad si de posibilitatea de a atasa un mouse prin Bluetooth sau conectându-l in portul USB.

Bateria de 6000 mAh si procesorul Intel® Atom™ asigura performanta ridicata cu un consum redus de energie, oferind o autonomie de pâna la 5 ore in conditii de utilizare continua si pâna la 6 zile in stand-by. La fel ca Wi7, tableta Wi10N are inclusa subscriptia Office 365 Personal pentru 1 an de zile care, pe lânga multele beneficii pe care le ofera, asigura un spatiu de stocare online de 1 TB.

Noile produse Allview sunt disponibile la preturile de 379 lei pentru Wi7 si 1149 lei pentru Wi10N.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s