OpenSubDownloader- descarcati subtitrari pentru filme


OpenSubDownloader este o aplicatie gratuita care va permite sa descarcati subtitrari pentru filme si emisiuni TV.Aplicatia ofera posibilitatea de a selecta limbile preferate pentru cautarea si descracarea subtitrarilor, acesata suporta penste 50 de limbi.

Dupa deschiderea aplicatiei OpenSubDownloader, trebuie doar sa selectati dosarul care contine fisierele video stocate pe dispozitivul local si aplicatia gaseste toate subtitrarile disponibile in diferite limbi.Rezultatele pot fi filtrate in functie de limba dorita a subtitrarilor, iar din meniul de setari puteti selecta doar limbile in care doriti sa gasiti subtitrarile.

Pentru a descarca subtitrarea dorita, trebuie doar sa o selectati si sa dati click pe butonul Download si subtitrarea va fi salvata in folder-ul in care sunt fisierele video.

OpenSubDownloader permite sa cautarea de subtitrari prin introducerea titlului, nume, etc, sau chiar puteti sa incarcati subtitrari de care dispuneti si nu au fost gasite in baza de date SubDownloader.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s