Vodafone ofera bonus internet si convorbiri nelimitate pentru abonatii RED si Smart, in Supernet™ 4G


De acum, toti utilizatorii care semneaza sau prelungesc un abonament Smart sau RED beneficiaza, promotional, de experienta utilizarii serviciilor si tehnologiei 4G, un bonus cu minute si internet nelimitat, telefoane la preturi avantajoase si acces gratuit la unele dintre cele mai populare aplicatii mobile din Romania.

Vdf-supernet

Promotional, abonatii noi si existenti isi pot activa de acum bonusul Nelimitat, astfel: pentru abonamentele de voce Smart, bonusul ofera minute si SMS-uri nationale si internet nelimitat, iar pentru abonamentele de voce RED, bonusul ofera internet nelimitat.

Bonusul este gratuit si este valabil timp de 4 luni, pentru utilizatorii 4G, respectiv timp de 2 luni, pentru utilizatorii 3G. Bonusul se activeaza apeland *100#, ramura “Internet”, in termen de 30 de zile de la data activarii sau reinnoirii abonamentului. Utilizatorii 4G sunt clientii Vodafone care, in perioada promotiei, achizitioneaza si folosesc un smartphone 4G dotat cu SIM 4G, precum si un abonament 4G.

Noua promotie este sustinuta de campania de comunicare “Bunici de Duminica”, ce se inscrie in platforma “Romanii au initiativa”. Campaniei le are in centru pe Tanti Ani si Marcela, doua surori din Bucuresti cu o pasiune comuna. Campania se bazeaza pe ideea ca tehnologia poate ajuta comunitati diferite sa se intalneasca: comunitatea bunicilor care gatesc preparate culinare delicioase si comunitatea tinerilor care traiesc departe de casa. Campania “Bunici de Duminica” dispune si de o pagina de Facebook dedicata – https://www.facebook.com/bunicideduminica. Incepand cu 17 noiembrie, oricine va dori sa le urmeze exemplul celor doua bunici – Tanti Ani si Marcela – si sa gateasca pentru tinerii nostalgici, din orice colt al tarii, va avea la dispozitie aplicatia “Bunici de duminica”, pe pagina https://www.facebook.com/bunicideduminica.

Noua oferta aduce si telefoane la preturi speciale. Mai mult decat atat, Vodafone deruleaza, in prezent, si o campanie de BuyBack, care permite achizitionarea unor smartphone-uri de ultima generatie, incepand cu 0 Euro.

Astfel, clientii care aleg RED 19 pot achizitiona Nokia Lumia 635 la 1 Euro sau Samsung Galaxy Express 2 (exclusiv la Vodafone) la 0 Euro, prin programul “4G Smart Buyback”. Clientii care aleg RED 25 pot opta pentru HTC Desire 610 la 1 Euro sau Nokia Lumia 735, disponibil exclusiv in portofoliul Vodafone, la pretul de 0 Euro. Noul Samsung Galaxy Alpha poate fi achizitionat, impreuna cu abonamentul RED 39, la pretul de 129 Euro, prin acelasi program “4G Smart Buyback”, iar Nokia Lumia 830, disponibil exclusiv la Vodafone, cu acelasi tip de abonament, poate fi achizitionat la 0 Euro. Pentru mai multe informatii privind portofoliul de abonamente Vodafone si oferta de telefoane, vizitati acest link.

Pentru utilizatorii de Internet mobil pentru laptop, PC sau tableta, Vodafone pune la dispozitie sase planuri tarifare avantajoase, cu preturi ce variaza intre 8 si 29 Euro/ luna. Toate abonamentele Vodafone de Internet mobil ofera acum acces la serviciile 4G. In plus, incepand cu SMART NET 10, abonamentele ofera trafic nelimitat de date pe durata noptii, intre orele 23:00 si 06:00.

Promotional, abonatii care incheie sau reinnoiesc un abonament de Internet mobil beneficiaza automat de bonusul Nelimitat, ce ofera, gratuit, trafic de date nelimitat, timp de 4 luni. In plus, abonatii pot achizitiona si tablete performante in pachete atractive, cum ar fi cea mai accesibila tableta 4G – Vodafone Smart Tab 4G 8’’ la 15 euro/ luna, impreuna cu Start Net 8. Mai multe informatii despre pachetele de servicii de Internet mobil pentru PC, laptop si tableta sunt disponibile la: www.vodafone.ro/tablete

In plus, abonatii Vodafone beneficiaza si de un pachet complet de aplicatii ce include acces la canale TV, emisiuni de lifestyle, documentare si cele mai importante competitii fotbalistice prin aplicatia Seenow, muzica nelimitata, prin intermediul aplicatiei Zonga. Vodafone ofera si o serie de servicii si aplicatii pentru protectia datelor si navigarea in siguranta pe Internet: Secure Net, Vodafone Cloud, Vodafone Protect, Vodafone Guardian sau Vodafone Contacts.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s