Telekom Romania introduce Office 365 pentru clientii Business


Telekom Romania anunta disponibilitatea suitei Microsoft Office 365, cea mai apreciata solutie de comunicare, colaborare si productivitate, pentru clientii sai companii. Cu Office 365, Telekom Romania completeaza portofoliul sau de servicii integrate pentru piata de business, care include acum, pe langa Internet fix si mobil, voce fixa si mobila, si o solutie completa de productivitate.

Telekom office365

“Prin introducerea suitei Office 365 in portofoliul de solutii pentru clientii business, Telekom Romania isi consolideaza pozitia ca cel mai important jucator pe piata locala de B2B, cu o oferta integrata si completa, care raspunde nevoilor de eficienta si productivitate ale companiilor de orice dimensiune. Pentru clientii business, noul brand Telekom este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care sprijina companiile sa devina mai competitive si mai agile. Solutiile cloud ocupa un loc important in oferta noastra dedicata segmentului business, prin beneficiile de flexibilitate, scalabilitate si optimizare a costurilor pe care aceste servicii le ofera companiilor. Telekom Romania are, in prezent, cel mai extins portofoliu de solutii cloud din Romania si ne bucuram sa adaugam astazi o noua componenta de top, prin pachetele Office 365”, a spus Vasile Voicu, Manager Managementul Produsului Core Segment Business Romania, grupul Telekom Romania.

“Scopul nostru este de a oferi servicii de comunicare si colaborare tuturor companiilor, astfel incat utilizatorii acestora sa aiba acces la cea mai noua tehnologie, indiferent de sistemul de operare folosit. Parteneriatul dintre Microsoft Romania si Telekom Romania reprezinta o proiectie a viziunii noastre de a conecta companiile din Romania si de a sustine dezvoltarea economica a acestora, oferindu-le posibilitatea de a elimina investitiile in infrastructura prin abonare la pachetul de servicii Office 365. Ma ancorez in realitate cand afirm ca disponibilitatea Office 365 in portofoliul de servicii Telekom Romania ofera companiilor de orice dimensiune posibilitatea de a accesa sub forma de abonament lunar serviciile esentiale desfasurarii activitatilor dintr-o organizatie”, a spus Marius Danescu, Product Manager, Office 365, Microsoft Romania.

Cu Office 365, clientii Telekom Romania beneficiaza de intreaga suita de aplicatii si instrumente de lucru Microsoft, la preturi foarte atractive: aplicatii desktop (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher), aplicatii online (Word online, Excel online, PowerPoint online, OneNote online, Outlook.com, Calendar, Contacte), 1 TB spatiu de stocare in cloud in OneDrive, serviciu de e-mail (Microsoft Exchange Online), mesagerie instant, solutii de conferinta audio-video (Lync), instrumente de colaborare in echipa, portaluri interne si site public (SharePoint), retele sociale private (Yammer).

Astfel, pachetele Office 365 ofera clientilor business ai Telekom Romania interconectivitate si mobilitate si le permite angajatilor sa colaboreze si sa lucreze in conditii optime, de oriunde si de pe orice dispozitiv: smartphone, tableta, laptop sau PC.

Clientii business Telekom Romania pot achizitiona serviciile Office 365 sub forma unui abonament lunar, inclus pe factura de servicii Telekom.

Telekom Romania pune la dispozitia clientilor business o oferta completa Office 365, ce include 6 pachete, acoperind nevoile specifice de colaborare, comunicare si productivitate ale companiilor mici si mijlocii, precum si ale celor din segmentul corporate:

       · 3 pachete Office 365 pentru companii mici si mijlocii, cu preturi incepand de la 3,80 euro (fara TVA) / utilizator / luna;

       · 3 pachete Office 365 pentru segmentul corporate, cu preturi incepand de la 6,10 euro (fara TVA) / utilizator / luna.

Suita Office 365 ofera clientilor Telekom Romania beneficii importante, precum:

       · Costuri predictibile si sistem de plata confortabil, prin achizitia unui pachet cu tarif fix pe utilizator, inclus pe factura Telekom;

       · Mobilitate sporita, accesul fiind posibil de pe orice echipament, fie smartphone, tableta, laptop sau PC;

      · Eficientizarea costurilor, fara a fi necesare investitii initiale in hardware, licente software si mentenanta;

      · Siguranta datelor si back-up securizat prin pastrarea datelor in cloud, pe serverele Microsoft;

      · Flexibilitate si scalabilitate, clientii putand reconfigura in orice moment pachetul de servicii, pe masura ce activitatea si nevoile acestora evolueaza.

Mai multe detalii despre oferta Telekom Romania pentru suita Office 365 sunt disponibile aici.

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: