Tableta Vodafone Smart Tab 4G- disponibila in oferta Vodafone Romania


Tableta Vodafone Smart Tab 4G a fost disponibila in oferta Vodafone UK din data de 15 octombrie 2014, iar acum, tableta Smart Tab 4G este disponibila si in oferta Vodafone Romania.Aceasta este recomandata la un contract pe doi ani cu abonamentul Smart Net de 12€/lunar si pretul tabletei de 169€, iar pretul tabletei fara abonament este de 199€.

VDF Smart Tab 4G

Tableta Vodafone Smart Tab 4G are un ecran HD de 8 inch cu o rezolutie de 1280×720 pixeli, procesor quad core cu o frecventa de 1,2 GHz, 1GB memorie RAM, camera foto principala de 5 megapixeli, 8Gb memorie interna care poate fi extinsa de pana la 64 GB cu un microSD, baterie cu o capacitate de 4100 mAh, grosime de numai 7,99 mm si ruleaza Android 4.4 KitKat.

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

One Response to Tableta Vodafone Smart Tab 4G- disponibila in oferta Vodafone Romania

  1. nu mi se pare ca se renteaza sa o cumperi la abonament, avem in vedere ca trb sa platesti 12 euro in fiecare luna timp de doi ani…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: