Ghostery lanseaza un browser securizat pentru Android


Probabil ca multi dintre voi ati auzit sau chiar ati utilizat Ghostery in browser-ele desktop, aceasta este disponibil si sub forma de plugins pentru browser-ele, Firefox, Chrome, Opera, Safari, pentru iOS sau chiar pentru browser-ul Firefox pentru Android.

Ghostery

Ghostery Inc. a lansat browser-ul Ghostery Privacy Browser pentru dispozitivele mobile cu Android. Ghostery Privacy Browser pentru Android este un browser full-featured, independent ca si functionalitate de plugin-ul pentru browser-ele web.

Ghostery Privacy Browser blocheaza trakere si alte elemente pe site-urile pe care le vizitati si este usor de utilizat si configurat.Dupa instalarea browser-ului Ghostery pe dispozitivele mobile cu Android, sunt necesare cateva permisiuni pentru a functiona si nici una dintre aceste permisiuni nu va urmai utilizatorii, potrivit companiei.

Ghostery Privacy Browser poate fi instalat pe dispozitivele mobile cu Android 4.0.3 sau o versiune ulterioara, de asemenea, compania va sustine in continuare si add-on-ul pentru Firefox pentru Android.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Ghostery lanseaza un browser securizat pentru Android&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s