Telekom Romania- oferta integrata de craciun cu continut multi-screen si viteza de internet de pana la 1Gbps


Clientii noi care isi doresc o oferta integrata fix-mobil, cu maximum de beneficii la cel mai bun pret, precum si o experienta multi-screen, pot opta pentru noul pachet de la Telekom Romania Communications care contine Televiziune L, Internet L, Voce fixa M, beneficii Telekom TV Web & Mobile si serviciul de voce mobila Nelimitat Voce L, la 133 de lei pe luna, avtand inclus si un telefon mobil Samsung Galaxy Trend LITE. Clientii pot completa acest pachet cu o tableta Samsung Galaxy Tab 3 LITE T110, cu ecran de 7 inci si conectivitate WiFi, disponibila in 24 de rate, pentru 25 de lei/luna.

Telekom Romania

Clientii care se afla in ariile acoperite de tehnologia de ultima generatie fiber-to-the-home (FTTH) oferita de companie, vor beneficia, de asemenea, de viteza la Internet de ptana la 1 Gbps, inclusa in oferta. In ceea ce priveste serviciile TV, sunt disponibile ptana la 126 de canale TV  pentru utilizatorii de televiziune interactiva sau cablu digital. 

Mai mult, clientii care aleg aceasta oferta beneficiaza de acces gratuit, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, la un numar de ptana la 62 de canale TV si Eurosport 360 HD. Mai multe detalii despre Telekom TV Web&Mobile sunt disponibile aici.

Oferta speciala de Craciun, care contine patru servicii pe o singura factura, este disponibila pentru toti clientii noi. Beneficiile ofertei pot varia in functie de tehnologia specifica disponibila in aria in care se afla clientul. Utilizatorii noi pot opta si pentru pachetul care include Televiziune L, Internet L, Voce M, la pretul de 79 lei pe luna.

Telekom Romania asigura, la acest moment, acoperire FTTH in 13 orase: Arad, Baia Mare, Botosani, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Suceava si Timisoara. 

Oferta promotionala completa este disponibila aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s