Android 10 disponibil in curand pe smartphone-urile Nokia


HMD Global se bucura sa anunte planul de roll out pentru Android 10 pe smartphone-urile Nokia. Incepand cu ultimul semestru al anului curent, utilizatorii Nokia  vor beneficia de actualizarea Android 10 si implicit de cele mai recente experiente Android.

“Cu un palmares de actualizari rapide ale sistemului de operare, portofoliul de smartphone-uri Nokia a fost primul care a beneficiat de doua actualizari majore de software, de la Android Nougat la Android Oreo si apoi Android Pie. HMD Global a fost producatorul care a oferit actualizarea Android Pie pentru intreg portofoliul de smartphone cel mai rapid.  Prin planul comunicat astazi, ne propunem sa actionam si mai repede in cazul actualizarii la Android 10. HMD Global este singurul producator dedicat 100% sa ofere cel mai recent Android pentru intreg portofoliul. Multumim tuturor utilizatorilor din programele Beta, care ne ajuta sa pastram promisiunea unica Android si sa ne asiguram ca experientele cu smartphone-urile Nokia se imbunatatesc constant,” a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

 

Promisiunea unica Android a HMD Global garanteaza 2 ani de actualizari ale sistemului de operare si actualizari de securitate timp de 3 ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s